Peluang Jana Income Secara Pasif dengan FINGO e-Hypermall, Kini Shopping Lebih Mudah, Lebih Jimat, Minum Kopi sambil Jana Pendapatan

MILIKI E-HYPERMALL ANDA SENDIRI TANPA PERLU PENING KEPALA

SERTAI TEAM KAMI, FREE WEBSITE PRIBADI ANDA SEPERTI INI.

Hai.. Salam Sejahtera, Saya Wendy Ananto (628113390135)

Mulakan Bisnes Ecommerce Bagaikan Pakar Dengan Rm 0 Modal
BUY TO SAVE, SHARE TO EARN

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan info mengenai social ecommerce Fingo. Fingo adalah Marketplace seperti Shoepe/Lzdaaa. Fingo adalah bisnes online terbaik sebagai penyumbang kepada passive income yang membolehkan kita mendapatkan pendapatan yang konsisten setiap hari.

Saya akan berkongsi kepada anda mengenai satu apps online shoping seperti shpoee dan Lzdaaa yang kita boleh jana pendapatan mingguan sambil shoping. Ia terlalu mudah untuk dilakukan. Kita hanya perlu Copy Paste link pribadi kepada orang lain. Sebarkan link melalui chat Whatsapp, Sosial media atau mungkin melalui face to face dan website/blog.

KENAPA FINGO SUPER MUDAH?

Tak perlu menjual
Tak perlu jumpa prospek
Tak perlu hadir meeting
Tak perlu beli stok
Tak perlu maintain tiap bulan
Tak perlu pos barang
Tak perlu pandai bercakap
Tak perlu keluar dari rumah

Asalkan anda pandai copy paste, maka anda boleh menghasilkan pendapatan setiap minggu di fingo terus ke akaun bank anda.

Why FINGO...

Is The Best

Jana pendapatan dengan share link sahaja. Sama macam sistem dropship, tapi anda tak perlu pegang barang. Tersangatlah mudah. Aduhh!

Hadiah RM 50

Setiap shopper yang upgrade kepada PS, anda dapat hadiah RM 50. Share link sahaja dengan menggunakan Fingo App. App yang strong selepas Lzdaadan Shpoee

Inilah Yang Anda Cari

Jana pendapatan online, share link sahaja pada kenalan. Peluang cerah dan mudah tak datang bergolek-golek ye, inilah masanya.

Dapat Komisen

Setiap shopper yang join, shopper shopping di Fingo, anda dapat komisen. Bagaimana jika anda ada ramai shopper. Fuhla, menarik sungguh!

Peluang Sangat Cerah

Ramai sudah tahu tentang Fingo tapi belum tahu peluang yang ada

Bertindak Sekarang

Jangan tunggu anak dah besar, dah masuk kolej baru fikir nak buat kerja lebih masa untuk dapat lebih pendapatan. Sepatutnya SEKARANG dah mula!.

Meh Kenali Fingo...

Fingo adalah satu platform membeli-belah yang baru sama seperti LazadX, ShopeX, 11streetX dan lain-lain lagi.

Diperkenalkan di Malaysia pada lewat tahun 2019 dan Malaysia adalah perhentian pertama sebelum ianya diperluaskan ke negara Thailand, Taiwan, Indonesia dan Singapura.

Ya! FINGO sedia untuk menjadi mesin cetak duit anda! Kini bisnes online anda makin hampir menjadi kenyataan. Peluang untuk menjana pendapatan lumayan dengan FINGO di hujung jari anda! Sudah ada yang telah buktikan pendapatan 4,5,6 angka dalam masa tak sampai 6 bulan!

Ingat bisnes FINGO hanya memerlukan kesungguhan dan kerajinan anda melakukan promosi secara online sahaja! Anda masih belum terlambat malah anda adalah antara orang yang terawal ditawarkan dengan peluang ini!

ATF-mockup-fingo.png

APA ITU FINGO

FINGO bermaksud “FINGers Online” yang menggambarkan perubahan zaman teknologi berbelanja hanya melalui smartphone seperti di LZDAAA, SHPOEE dan lain – lain platform e-Commerce. Yang berbezanya ialah FINGO bagi CASHBACK minimum 10%, Murah dan Jimat. Barang-barang yang dijual di FINGO adalah direct daripada kilang TANPA perlu melalui orang-orang tengah.

8 Sebab kita mesti bersama-sama dengan FINGO daftar percuma:

√ Peluang perniagaan passive income yang mudah.
√ Memberikan pendapatan tambahan bila bila masa.
√ Kerja dari rumah dengan Internet dan smartphone.
√ Sokongan dari pasukan elit.
√ Rm 0 modal dan pelatihan percuma akan dibagi.
√ Sesiapa saje boleh mulakan perniagaan.
√ Mengelakkan rakyat Malaysia daripada memilih jalan salah seperti mencuri dan merompak.
√ Membantu situasi kesukaran ekonomi terkini.

Fingo is Legal

Kerjasama Fingo dengan OPPO

Kelebihan Fingo Apps

Produk yang berkualiti, harga murah terus dari kilang dan boleh jana pendapatan lumayan yang berterusan

Fingo E-Hypermall

Fingo adalah platform e-dagang ahli digerakkan secara sosial untuk menyediakan ahli-ahli dengan pelbagai produk terpilih.

Harga Murah, Lebih Jimat

Konsep jualan terus dari kilang bagi memberikan harga yang lebih murah dari harga Mall sehingga 3 kali ganda.

Peluang Jana Pendapatan

Dengan program affiliate fingo anda mampu mencipta pendapatan bulanan 3-5 angka sebulan, hanya sebarkan link web promosi

Lebih 20,000 Produk

Fingo kini mempunyai lebih daripada 20,000 item dalam talian dan akan mencapai lebih daripada 60,000 pada akhir tahun.

Product Fingo

Yang lebih hebat pasal FINGO ni ialah kita sebagai PREFERRED SHOPPER akan dapat KOMISYEN MINIMA 10% keuntungan hasil daripada perbelanjaan SHOPPERS & JARINGAN KITA yang tiada ditawarkan oleh platform e-Commerce lain. Buy to Save, Share to Earn

...and more

Program Ganjaran Shopper

Kenali Bestnya Jana Pendapatan Menggunakan Aplikasi Fingo

SHOPPER (SH)

Daftar Percuma, Muat turun aplikasi percuma

1. Dapat Membeli di Fingo E-Hypermarket
2. Baucar produk percuma bernilai RM5 selepas daftar.
3. Tidak boleh menjana pendapatan.
4. Tidak mempunyai link jemputan/invite.

PREFERRED SHOPPER (PS)

Naik taraf sendiri ke Preferred Shopper dengan membeli PEK hadiah bernilai RM199 ke atas (dapat produk pilihan)

1. Percuma Voucher bernilai RM199, voucher valid 180 hari boleh digunakan untuk belian barang di fingo.
2. Cashback 10% daripada jumlah belian setiap barang.
3. Menerima Cashback 10% jika shopper jemputan anda membeli barang.
4. Menerima Cashback RM50 jika shopper jemputan anda upgrade status kepada Preferred Shopper (PS).

AFFILIATE MARKETER (AM)

Minimum 10 direct Preferred Shopper dengan jumlah 30 Preferred Shopper dalam satu pasukan (group).

1. Dapatkan satu kali RM50 bayaran rujukan apabila Shopper menjadi PS.
2. Dapatkan satu kali RM50 elaun latihan apabila latih PS.
3. Dapatkan satu kali RM10 elaun latihan apabila AM melatih PS mereka.
4. Purata 14% Cashback daripada setiap pembelian dibuat daripada semua shopper dan pembelian sendiri.
5. Purata 4% Cashback setiap pembelian daripada PS sendiri.
6. Purata 0.8% Cashback setiap pembelian dibuat daripada PS sendiri.

AFFILIATE TRAINER (AT)

Minimum 3 direct AFFILIATE MARKETER (AM) dengan jumlah minimum 8 AFFILIATE MARKETER dan jumlah minima 500 Preferred Shopper (PS).

1. Dapatkan satu kali RM50 bayaran rujukan apabila Shopper menjadi PS.
2. Dapatkan satu kali RM85 elaun latihan apabila melatih PS anda.
3. Dapatkan satu kali RM35 elaun latihan apabila AM melatih PS mereka.
4. Dapatkan satu kali RM10 elaun latihan apabila AT latih PS mereka.
5. Purata 15.6% Cashback daripada setiap pembelian dibuat daripada semua shopper dan pembelian sendiri.
6. Purata 5.6% Cashback setiap pembelian daripada PS mereka.
7. Purata 1.6% Cashback setiap pembelian daripada AM mereka.
8. Purata 0.32% Cashback setiap pembelian dibuat daripada AT mereka.

Testimonial

Alamat Cawangan Pejabat Kita:

Fingo Malaysia Sdn Bhd

Lot 6-1, Level 8, Menara Uncang Emas 3 Office Block A, Jalan Loke Yew, Cheras, 55200 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 

Phone Number: 03-2856 8797
Email: customer@fingo.group

Fingo Group Limited (Hong Kong)

Unit 3A-8,12/F, Kaiser CTR No18 Centre, ST Sai Ying Pun HK

Phone Number: 0571-86722286
Email: customer@fingo.group

Hang Zhou Fang Guo Information Technology Co.Ltd. (China)

Room 101-F, Unit 2,17,No.1218 Wenyi, West Road, Yuhang District, Hangzhou City, Zhejiang Province 

Phone Number: 0571-86722286
Email: customer@fingo.group

TUNGGU APA LAGI?

SAMPAI BILA NAK TENGOK ORANG LAIN BERJAYA TAPI BUKAN ANDA?

Ada orang tolak peluang, ada yang tak faham peluang, ada yang ego tinggi, tapi SAYA ingin berjaya, SAYA laju, SAYA ingin merubah hidup saya, SAYA PASTI ambil peluang yang ada.

register